Flexrör

Skriv in ditt regnr.

Flexrör

Flexrör: funktion om info

Flexrör är en bildel vars uppgift det är att skydda grenrör och turbon i en bil genom att hålla ner och kontrollera vibrationerna som naturligt uppstår i avgassystemet. Som namnet avslöjar är ett flexrör ett flexibelt rör som anpassar sig efter bilen när den kränger och skakar och som leder bort vibrationer som annars kan skada viktiga bildelar.

Utan ett fungerande flexrör utsetts grenrör och turbon för enorma påfrestningar som kan resultera i att sprickor uppstår i grenröret eller att turbon helt enkelt skakar sönder.

Det är enkelt att byta flexrör

Precis som alla slitagedelar i en bil måste man byta ut sina flexrör med jämna mellanrum för att förhindra att de förlorar sin verkan och att bilen tar skada. På Autofrance.se säljer vi flertalet flexrör till populära franska bilar. Alla rör håller högsta kvalitet.

Finns det flexrör som du beställer på vårt lager i Helsingborg så skickar vi varan samma dag som du lägger din beställning, allt för att du ska få hem varan så snabbt som möjligt. Alla varor är dessutom fabriksnya och inkluderas i en 2 års garanti.

Flexrör el: en annan sorts flexrör

Flexrör el är precis som det låter ett flexrör som istället för att skydda grenrör och turbon skyddar ledningar och kablar. Av uppenbara anledningar är behovet för flexrör till el större i moderna bilar som har fler elektriska komponenter. Flexrör el används också på andra platser där man drar el, exempelvis i bostäder och fastigheter.

Garanterat rätt flexrör till din bil med vårt bilregister

Tack vare sökfunktionen som vi bäddat in på sajten behöver du inte längre oroa dig för om du beställer rätt flexrör till just din bil. Sökfunktionen är kopplad till ett bilregister med mer än 10 miljoner bilar registrerade i Sverige och Norge.

Genom att skriva in ditt registreringsnummer i sökfunktionen får du automatiskt fram alla flexrör och andra reservdelar som passar just din bil.

Alla beställningar skickar från vårt lager i Helsingborg där vi även driver en butik och har en verkstad där vi kan hjälpa dig byta bildelar och serva ditt fordon. Vi har även en 2 års garanti på alla varor.

To Top