Hjullager

Skriv in ditt regnr.

Hjullager

Hjullager till din franska bil, Peugeot, Citroen och Renault.

Behöver du byta hjullager på bilen så erbjuder vi en rad olika hjullager och hjullagersatser som gör bytet enkelt, oavsett om du byter hjullager i framvagnen eller bakvagnen. Vidare levererar vi ett brett utbud andra bildelar till några av Sveriges mest köpta bilar.

Trots att hjullager är en relativt simpel konstruktion så fyller de en enormt viktigt funktion i alla bilar då de får hjulen att rulla jämnt och effektivt. I likhet med andra slitagedelar händer det ofta att man sliter ut hjullagren varpå de måste bytas.

Hitta rätt hjullager till bilen

Bläddra bland våra hjullager och hjullagersatser till populära modeller från franska biltillverkare, däribland Peugeot, Renault och Citroen. Hjullager levereras i olika storlekar så se till att du hittar rätt lager till din bil, eller kontakta oss för rådgivning.

Moderna bilar har också fått hjullager i mindre dimensioner som därför också tål mindre belastningar, många gånger använder biltillverkarna samma hjullager till olika modeller med olika vikt som de kanske inte från början var avsedda för. Hjullager som är på upphällningen börjar låta som ett dovt morrande. Hör du minsta oljud bör du passa på att byta hjullager om du ändå ska byta drivknut eller drivaxel.

To Top