Spiralfjäder

Skriv in ditt regnr.

Spiralfjäder

Spiralfjäder – beställ smidigt online till Renault, Dacia, Citroen och Peugeot

Spiralfjäder är en sorts fjäder som ofta används i stötdämpningen i bilars upphängningssystem. Som namnet avslöjas är spiralfjädern spiralformad och dess uppgift är att fjädra bilen när man kör för att underlätta styrningen och öka komforten i fordonet.

Varje gång man kör över minsta ojämnhet så reagerar stötdämparna vilket leder till att de ofta slits ut. Spiralfjädrar i bilar har också en viss livslängd som inte ska överstigas.

Även de som inte är bilintresserade brukar har ett hum om vad en spiralfjäder är då man dels hittar liknanden lösningar på vissa cyklar men framför allt då man ofta kan se stötdämparen och spiralfjädrar om man tittar bakom hjulen på en bil.

Vi har nya spiralfjädrar till din bil

Om du har en trasig spiralfjäder eller om din har passerat sitt bäst-före-datum, kan du beställa spiralfjäder här. Du kan köpa nya spiralfjädrar till höger och vänster fram- och bakvagn hos oss.

Är du inte så insatt i bilar och reservdelar kan du alltid kontakta oss för rådgivning. Vi är experter på spiralfjädrar och andra delar till framför allt franska bilar men även andra populära märken, däribland Volvo, BMW och Toyota. Du kan med andra ord kontakta oss för alla frågor du kan tänkas ha om vilka delar som är bäst för din bil.

Rätt spiralfjäder med vår regsök

För att försäkra att du hittar rätt dämpning ber vi dig skriva in ditt registreringsnummer här på sajten. Då kommer du automatiskt presenteras med de spiralfjädrar som passar din bil. Vår regsök är kopplad till mer än 10 miljoner bilar i Norden, däribland din/dina bilar.

En spiralfjäder från oss är alltid av originalkvalitet och levereras med 2 års garanti.

To Top