Styrservopump

Skriv in ditt regnr.

Styrservopump

Styrservopumpen bidrar till att göra din bil lättare att styra, därför kan en trasig styrservopump kan göra bilen tungkörd och direkt farlig i trafiken. Med det sagt består styrservosystemet av flera olika delar som kan slitas och därför bör du alltid felsöka hela systemet innan du byter styrservopumpen.

Idag har nästan alla nya bilar styrservo för att optimera körupplevelsen och därför är detta en bildel som de allra flesta tvingas byta. Även om din styrservopump fungerar idag bör du känna till hur enkelt det är att beställa en ny om du skulle behöva det någon gång.

Köp ny styrservopump online

På Autofrance kan du enkelt beställa ny styrservopump till Peugeot, Citroen, Renault, Dacia och flera andra populära biltillverkare. Utöver det tillhandahåller vi ett enormt utbud med andra reservdelar till bilar, inklusive allt du behöver till chassit, karossen, bromssystemet, etc.

Med hjälp av vår praktiska regsökfunktion – och databas med miljontals svenskregistrerade bilar – kan du snabbt hitta rätt styrservopump och andra reservdelar till just din bil.

To Top