Karosseri

Skriv in ditt regnr.

Karosseri

I denna kategori hittar du de yttre delarna på bilen, alltså de delar som hör till karrossen (också kallade karossdelar). En hel del av dessa reservdelar är inte väsentliga för bilens funktion och ofta kan fordonet fortsätta köras utan antenner, lister eller stötfångar och med lite rost här och där.

Fast majoriteten av karrosseridelarna är absolut väsentliga för bilens funktion och säkerhet. Du bör exempelvis inte köra en bil utan backspegel, tanklock eller sensorer.

Vill du köpa till karossdelar som tilläggsprodukter för att förändra utseendet på bilen föreslår vi att du vänder dig till en verkstad som specialiserar sig på det. Vidare är det många som vill utrusta bilen med större och bättre delar, exempelvis med en avtagbar dragkrok för att öka bilens förmåga att dra last.

Alltid rätt med regsök

Oavsett vilken del du är i behov av kan vi hjälpa dig hitta rätt med vår smidiga regsöksfunktion. Allt du behöver göra är att knappa in ditt registreringsnummer så presenteras du automatiskt med alla de delar som passar just din bil.

To Top