Hjulhus

Skriv in ditt regnr.

Hjulhus

Hjulhuset och tillhörande reservdelar

Hjulhuset är en del av karossen och den plats där hjulen sitter. Det finns med andra ord fyra hjulhus på alla fordon: ett för varje hjul.

Eftersom hjulhuset inte är en reservdel är det inget vi säljer, däremot säljer vi otaliga reservdelar som sitter monterade i hjulhuset, däribland alla delar till bromssystemet. Faktum är att bromsdelar är en av våra största kategorier med reservdelar.

Som alltid föreslår vi att du använder dig av vår regsök för att säkerställa att du hittar rätt delar till din bil, oavsett om du behöver montera nya delar i hjulhuset eller någon annanstans i bilen.

Reservdelar till hjulhuset

Var sig du behöver byta bromsklossar, -belägg, -skivor, köra nya bultar eller byta däck kan vi hjälpa dig.

Som namnet på vårt företag avslöjar fokuserar vi framför allt på reservdelar till franska bilmärken såsom Peugeot, Citroen och Renault. Med det sagt har vi delar som passar i hjulhusen på andra populära bilar också såsom Volvo och Volkswagen.

Många av de bildelar som sitter i hjulhuset är nämligen universala och kan passa på olika fordon så länge dimensionerna matchar. Men som sagt, använd alltid regsöken för att se till att du köper rätt bildelar till rätt bil. Naturligtvis kan du också kontakta oss per telefon, mejl eller besöka oss i våra lokaler i Helsingborg.

Beställ delar säkert och smidigt

När du beställer bildelar till hjulhuset från Autofrance kan du alltid räkna med att du får hem en kvalitativ vara i fabriksnytt skick. Har vi varan på lager så skickar vi den omgående från vårt lager i Helsingborg och alla beställningar inkluderas av en 2 års garanti.

Sökfunktion för hjulhus till 10+ miljoner fordon

Vi har bäddat in en innovativ sökfunktion på vår sajt. Den är kopplad till 10 miljoner fordon och garanterar att du endast får se delar till hjulhuset på din bil. Genom att knappa in ditt registreringsnummer i sökfältet filtrerar systemet automatiskt ut alla bildelar som passar ditt fordon.

Det har aldrig varit lättare att beställa rätt reservdelar till rätt hjulhus.

To Top