Kylfläkt

Skriv in ditt regnr.

Kylfläkt

Kylfläkt Peugeot, Renault/Dacia och Citroen

Kylfläkten är en del av kylsystemet och är absolut nödvändig för att en bilmotor ska fungera som den ska utan att den överhettas. Jämfört med slitagedelar i bilar så håller kylfläkten ofta länge och det är inte en del man ska räkna med att behöva byta.

Däremot händer det att även kylfläktar slutar fungera som de ska. Ibland går bladen på fläkten sönder och ibland är det elektroniska problem som påverkar kylfläktens verkan. Ett vanligt problem är exempelvis att kylfläkten går hela tiden eller att kylfläkten inte startar alls.

Byta kylfläkt i bil

Vi rekommenderar inte att du byter kylfläkten på egen hand om du inte är säker på vad du gör. Istället bör du vända dig till en mekaniker som kan byta kylfläkten och samtidigt granska och felsöka bilens kylsystem. Risken finns nämligen att det är ett underliggande problem som skadar kylfläkten och åtgärdas inte det problemet kommer även nästa kylfläkt sluta fungera.

Sökfunktionen hjälper dig hitta rätt kylfläkt

Med det sagt kan du med fördel beställa en ny kylfläkt från oss och sedan be din mekaniker montera den. Processen underlättas ytterligare av vår smidig regsök som garanterar att du beställer rätt kylfläkt till din bilmodell.

Det enda du behöver göra är att ange ditt registreringsnummer i sökfunktionen. Därefter filtrerar system automatiskt ut alla bildelar och kylfläktar som passar din bil.

En fördel med många av de bästa kylfläktarna är att de är universala och kan monteras i de flesta bilar. Trots det rekommenderar vi att du gör en sökning på ditt registreringsnummer - det tar bara 2 sekunder och hjälper dig undvika problem med din nya kylfläkt.

To Top