Kamrem och Drivrem

Skriv in ditt regnr.

Kamrem och Drivrem

Skydda din motor eller dina kunders motor och din verkstads rykte genom att aldrig ge avkall på kvalitén på något av den viktigaste komponenterna i motorn - kamrem och dess tillhörande delar.

Det finns egentligen bara ett sätt att göra rätt, genom att byta hela kamremssatsen med vattenpump och då självklart välja högsta möjliga kvalitet, dvs från världsledande Optibelt.

Optibelt är ett tyskt företag som tillverkat remmar för industri och bilindustrin sedan 1872. Det kallar vi tradition och trygghet. Självklart är samtliga remmar tillverkade i Tyskland och av OE-kvalitet vilket betyder att det många gånger är exakt samma remmar som sitter i bilen när den tillverkas. Det är därför vi valt att enbart satsa på Optibelt som enda leverantör för våra kamremsatser. Det ger samtidigt en trygghet om något skulle hända.

Kamremsbyte

På många av dagens mer kompakta motorkonstruktioner med snäva toleranser medför en trasig kamrem att kolvarna slår emot ventilerna och skadar både ventiler, kolvar, topplock och även andra delar som foder eller t.o.m. motorblocket.En brusten kamrem förstör alltså i de flesta fall mer eller mindre hela motorn.

Behöver du genomföra ett kamremsbyte kan du enkelt beställa en hel kamremssats från oss på Autofrance. Knappa in ditt registreringsnummer i sökfunktionen för att hitta rätt kamremmar till din bil.

Alla beställningar från oss levereras snabbt och inkluderas av en 2 års fabriksgaranti.

To Top