Glödstift

Skriv in ditt regnr.

Glödstift

Beställ nytt glödstift till din Renault, Peugeot, Citroen och Dacia

Glödstiftet är den komponent som antänder förbränningsmotorn i dieseldrivna fordon. Utan denna del går det inte att starta bilen varför du regelbundet vill felsöka glödstiftet och givetvis byta ut det vid behov.

Vidare är glödstift ofta en ganska ömtålig bildel och det är inte alls ovanligt att man får problem med glödstiftet i dieselbilar. Som tur är det enkelt att byta glödstiftet och eftersom efterfrågan är så pass stor är även priserna förmånliga.

Du beställer fördelaktigen ett nytt glödstift direkt från oss. Använder du regsöken här på sajten garanterar vi att du hittar ett glödstift som passar just din bil

Byta glödstift

När det är dags att byta glödstift i bilen så rekommenderas det att du själv beställer hem reservdelen för att sedan ta hjälp av en mekaniker för montering. På så sätt kan du byta glödstift utan att oroa dig över om du gjort något fel som, i värsta fall, kan skada bilen ytterligare.

Fast som sagt är det inte särskilt invecklat att byta glödstift så har du kunskapen som krävs kan du givetvis byta på egen hand.

Glödstift Diesel

Tänk på att glödstift endast används i dieseldrivna fordon. I bensindrivna bilar används istället ett så kallat tändstift som, i princip, fyller samma funktion. För att försäkra dig om att du får rätt glödstift kan du knappa in ditt regnummer i sökfunktionen och sedan bläddra bland reservdelar till just din bil.

Vår sökplattform är kopplad till ett bilregister med mer än 10 miljoner registrerade bilar. Genom att ange ditt registreringsnummer filtrerar systemet automatiskt ut alla bildelar som passar din bil. Det är ett enkelt sätt att försäkra sig om att ditt nya glödstift passar som det ska i din Renault, Peugeot eller Citroen. 

To Top