Bromsskivor

Skriv in ditt regnr.

Bromsskivor

Bromsskiva till Renault, Peugeot, Citroen och Dacia

Slitna bromsskivor? Då hjälper vi dig gärna. Vi har bromsskivor till Renault, Peugeot och Citroen på lager och kan skicka dem till dig med kort varsel. Bromsskivor ska alltid bytas ut i par (höger & vänster fram eller höger & vänster bak) eller på hela bilen samtidigt. Därför säljer man dem oftast i par. I vårt sortiment med reservdelar hittar du allt du kan tänkas behöva för att serva bilen, inklusive bromsskivor från några av världens ledande tillverkare.

Vi specialiserar oss som sagt på franska bildelar men har också reservdelar till andra populära bilmärken. Med vår praktiska sökfunktion kan du dessutom snabbt och smidigt hitta alla reservdelar som passar just din bil.

Byt slitna bromsskivor omgående

Bromsskivorna är enormt viktiga i skivbromsar då det är den del som pressas mot bromsklossarna för att bromsa in ett fordon. Med slitna bromsskivor kan hela bromssystemet sättas ur funktion vilket innebär enorma risker. Därför är det din uppgift att hålla koll på bromsskivorna och byta ut dem vid behov. Om du inte gör det så kommer de inspekteras noggrant under besiktningen med risken att bilen får körstopp.

På grund av bromsskivornas väsentliga funktion i alla bilar bör man inte montera nya bromsskivorna själv, utan vi rekommenderar att du söker hjälp av ett proffs. Tänk också på att det finns bromsskivor i olika storlekar så se till att du beställer rätt del till rätt bil.

Experter på franska bromsskivor

Som sagt är vi experter på allt som berör franska bilmärken och reservdelar till dem. Eftersom bromsskivor är något alla behöver förr eller senare har vi sett till att maximera vårt sortiment med bromsskivor till ett stort antal populära bilmärken.

Rätt bromsskiva med registreringssök

Använd sökfunktionen ovan för att hitta rätt delar till din bil eller klicka dig vidare till specifika kategorier med länkarna under regsöken. Oavsett vilken metod du väljer kommer du snart hitta nya bromsskivor till ditt fordon.

Fördelen med regsöken är att vårt register på mer än 10 miljoner bilar i Sverige och Norge. Det innebär nämligen att systemet automatiskt kan filtrera ut rätt bromsskiva till din bil endast baserat på bilens registreringsnummer.

Skulle du ha frågor eller fungeringar kan du givetvis alltid kontakta oss!

To Top