Bromssystem

Skriv in ditt regnr.

Bromssystem

Av väldigt uppenbara anledningar är bromssystemet en väsentlig och livsviktig del av alla fordon. Utan ordentliga bromsar är det omöjligt att genomföra en säker inbromsning. Vidare är många av komponenterna i ett bromssystem slitagedelar som måste bytas med jämna mellanrum.

På grund av detta måste du som bilägare ha kolla på det skick ditt bromssystem håller. Det är nämligen ditt ansvar att se till att bromsysstemet fungerar som det ska.

Har du problem med bromsarna i bilen så säljer vi reservdelar till bromsarna och kan även erbjuda tips på hur du tar hand om dina bromsar.

Beställ nya delar till bromssystemet

Oavsett om du har ett trumbromssystem, skivbromssystem eller en kombination av de båda (vanligt i nyare bilar), kommer du förr eller senare behöva beställa nya bromskomponenter.

På denna sajt har vi samlat alla bromsdelar du behöver till populära bilar som Renault, Dacia, Citroen och Peugeot, däribland ABS-sensorerbromsskivor, bromsklossar, bromsbelägg och bromsbackar i originalupplaga från ledande tillverkare.

Med det sagt passar många av bromsdelar på olika bilmodeller och därmed har vi bromssystem till andra populära bilar, däribland Volvo, Opel och Toyota.

Alltid rätt del till bromssystemet

Tack vare vår praktiska sökfunktion kan du snabbt hitta rätt delar till bromssystemet i just din bil. Sökfunktionen är kopplad till ett bilregister med över 10 miljoner fordon som automatiskt filtrerar bort alla bildelar som inte matchar din bil.

På så viss slipper du oroa dig för att du skulle få hem ett nytt bromsbelägg eller en bromsskiva som inte passar din bil.

Beställningarna täcks dessutom av garantier och skickas från ett stort lager som vi har i anslutning till vår butik och verkstad i Helsingborg.

To Top