Autofrance AB är ett bolag som startades 1988 av Benny Andersson.

Företaget riktade främst in sig på reservdelar till Renault och har sedan dess haft spetskompetens på området. Idag har vi utökat med Peugeot, Citroen samt Dacia. Vi har alltid minst originalkvalitet på våra delar och lämnar därför 2 års garanti. Vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling och med att försöka hitta rätt delar av högsta kvalitet till ett så konkurrenskraftigt pris som möjligt, men priset kommer aldrig att komma före kvalitet. Vissa produkter utvecklar vi själva om det finns en efterfrågan men inget att tillgå hos våra leverantörer eller om det handlar om specialprodukter som exempelvis styrenheter och styrdon.

Vi har vår butik och lager i Helsingborg så våra delar skickas alltid samma dag om de beställs före klockan 15.00, med reservation för slutförsäljning.

Vi har även utvecklat vår webshop för att du som kund alltid ska hitta rätt del till din bil och till runt 90% av den svenska bilparken kan vi idag garantera rätt delar. 

Sedan 2022 kan vi även erbjuda reservdelar till samtliga bilmärken till mycket förmånliga priser. 
För verkstäder finns en speciell portal som man får tilldelat inlogg och därigenom kan beställa på våde registreringsnummer och OE-nummer/artikelnummer. 

Följ oss på Facebook